För arbetsplatsen

Jobbar du inom byggindustrin och behöver prefab? Hos Ahlsell hittar du prefabricerade delar för ditt bygguppdrag. Våra prefab-produkter spänner över det mest du behöver för arbetsplatsen, rivspett, pallbrickor med mera. Att köpa prefab gör ditt uppdrag smartare, säkrare och enklare. Med specialanpassade lösningar inom prefab får du ett effektiv arbete. Bland annat kan du stabilisera olika element med hjälp av kam och fixeringskil och andra detaljer som säkerställer ditt byggprojekt. Du finner både standardiserat och specialtillverkat hos Ahlsell.

Ny i webbutiken
Betongdator Easy Connect TC 603
Betongdator Easy Connect TC 603
Art. nr.: 746047
Betongdatorn TC603 har en robust och tålig kapsling och är avsedd att användas tillsammans med 2 externa termoelementgivare. Flera typer kan användas och standardinställningen är typ T (beställs separat), som enkelt monteras med polskruvar. Den har dessutom 1 inbyggd intern sensor för omgivningstemperatur. En typisk applikation är betongtemperaturmätning och hållfasthetsberäkningar.

- För betongtemperatur och betonghållfasthet
- Direktuppkopplad temperaturövervakning i betong
- Ingångar för 2 externa trådgivare (beställs separat)
- Intern sensor för omgivningstemperatur
- Mätområde: beroende på termoelementtyp (externa givare), -30 °C till +70 °C (intern sensor)
- Enkelt att komma igång
- Följ utvecklingen var du än befinner dig
- Lågt pris på obegränsad molnlagring

BACKUPMINNE

Förutom att alla mätvärden skickas till molntjänsten sparas de också i ett backupminne i varje box. Om det trots allt skulle uppstå en störning skickas alla mätdata vid nästa sändningstillfälle.

BETONGHÅLLFASTHET

Genom att välja betongrecept i molntjänsten får du en beräkning av hållfastheten och kan planera när formarna ska rivas, på ett effektivare sätt. Du kan till och med lägga till egna betongrecept om inget av de redan inlagda standardrecepten går att använda för din applikation.

INGÅR I LEVERANS:
Celsicom Easy Connect TC603, 2 x TE typ T + 1 x int.temp, 2 x AA/LR6 1,5V batterier
Betongdator Easy Connect TC 603
Visar 31 av 31